Zbritje. Ne kemi një program të shkëlqyer zbritjeje. Mijëra zbritje të mëdha në miliona artikuj dhe shërbime. Ju mund të kurseni mijëra dollarë duke blerë atë që normalisht do të blesh dhe mund të merrni edhe holla.

Giveaways. Anëtarët marrin qasje në lëshime rastësore mujore. Jemi duke i dhënë tableta, telefona celularë, elektronikë dhe sende të tjera të rastësishme gjatë gjithë vitit.

Kurse. Ne kemi disa kurse të mahnitshme me kurse më të reja të shtuara vazhdimisht.

Disa nga kurset tona përfshijnë mësimin e yoga, fillimin e një biznesi, ngritjen e IQ tuaj, mbrojtjen e vetes nga vjedhjet e identitetit, zhvillimin e besimit, të mësuarit se si të shitet, dhe shumë, shumë më tepër me më shumë që vijnë së shpejti.

Certifikatat e përfundimit të kursit. Kur të përfundoni një kurs ju jepet një certifikatë e përfundimit të kursit. Këto janë të mëdha për të krijuar, për të treguar miqtë dhe familjen, dhe ndoshta për të treguar punëdhënës apo bashkëpunëtorë potencialë.

Bashkohu tani

ulje ekskluzive anëtare

Tani anëtarësimi është në çmimin më të ulët që do të jetë ndonjëherë. Vetëm $ 5 në vit.

bashkohen sot
Pushimet lirë

Çertifikata dhe Buletini për Pushime plotësisht të Lirë

Bonus i Veçantë: Merrni një çertifikatë pushimi ku mund të merrni ditët e 3 dhe netët e hoteleve 2 të qëndroni për aq ulët sa $ 45. Marr nga mbi destinacionet 39 rreth Shteteve të Bashkuara.

Regjistrohu për të marrë certifikatën e pushimeve dhe të regjistroheni në gazetën tonë të lirë.

Ju keni abonuar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo